Norwegian Weight Pull Club (NWPC) ble etablert og stiftet i 2010 av en gruppe mennesker med høy interesse for hund og hundetrening.

 

Norwegian Weight Pull Club er oppført i Brønnøysundregistrene og registrert under bransjen interesseorganisasjoner. Alt arbeide utføres på frivillig basis. Vi jobber for et positivt hundehold.

 

NWPC er alle som er medlemmer i klubben. Det er vi som utøver sporten og som bruker treningsmetodene, det er de ildsjeler som bruker sin tid på å bygge bane, utdanne seg, trene andre og forme en treningsgruppe.

 

NWPC består i dag av 7 treningsgrupper fordelt rundt i distriktene. Felles for gruppene er at de består av ildsjeler som ønsker å være en del av NWPC, trene weight pull, danne felleskap, og ikke minst trene hund. Vårt håp og ønske er å vokse oss enda større ved å knytte til oss flere engasjerte mennesker som vil jobbe for å fremme interesse for sporten vår.

 

NWPC og EWPL

NWPC er medlemsklubb i European Weight Pull League (EWPL), og vi følger derfor EWPLs lover og bestemmelser, (med mindre særskilt dispensasjon er gitt av EWPL styret).

 

Og hva er EWPL..? jo EWPL er en organisasjon som sanksjoner weightpull arrangementer holdt av tilhørende klubber i hele Europa. Som det vi i NWPC er.

 

NWPC organisasjonsinfo:

Onranisasjonsnummer: 895447382

Stiftelsesdato: 01.02.2010

Foretakstype: FLI

Hjemmeside: nwpc.no

E-post: sentralstyret@nwpc.no

 

 

 

- Hvem er NWPC -