Kurs

- Kurs -

Grunnkurs Weight Pull

Lokalgruppene arrangerer "Grunnkurs i Weight Pull" ved interesse. Se facebook-gruppa til din nærmeste lokalgruppe for arrangement.

Hvis det ikke er satt opp kurs ved din lokalgruppe, meld din interesse for kurs til kontaktpersonen ved lokalgruppa.

Kurset avholdes normalt som et 3-5 timers kurs, avhengig av antall ekvipasjer.


Pris: ca 500 kr per ekvipasje.Fjernkurs

Finnes det ingen lokalgruppe i nærheten av der du bor? Dersom dere er en gruppe som ønsker kurs, er det mulig å spørre nærmeste lokalgruppe om de har mulighet for å avholde kurs for dere i deres område. Antall ekvipasjer som trengs for å avholde kurs avtales med lokalgruppe.

Kurset vil normalt sett avholdes som et dagskurs.


Pris: ca 800 kr per ekvipasje, avhenger av utgifter ifbm kurset.


Lokalgruppene finner du HER.

Minipina Hundekurs

NWPC har inngått sponsoravtale med Minipina Hundekurs, hvor medlemmer av NWPC får 20% på alle kurs, privattimer og atferdskonsultasjoner hos Minipina Hundekurs.


Instruktør, Cecilie Sæther, er utdannet hos Lundqvist Hundeskole og har flere års erfaring med hundetrening og hundehold. Hun er godkjent Weight Pull dommer innen European Weight Pull League og har nå påbegynt prosessen om å bli NRL-godkjent instruktør i Rallylydighet.

Hun har også lang utdannelse innenfor pedagogikk og læringsteori, noe som er byggestenene til hvert kurs.


Minipina hundekurs tilbyr også i samarbeid med NWPC sentralt weight pull kurs der hvor det ikke er andre lokalgrupper, eller hvor det tidligere har vært ønsker om fjernkurs fra NWPC for nystartede grupper eller grupper som ønsker å bli en del av NWPC.Hjemmeside: http://minipina.com/kurs/index.html

E-mail: hundekurs@minipina.com

Facebook: Minipina Hundekurs